Veel gestelde vragen

Kaartverkoop

Kaarten kunt u kopen via deze website onder agenda. Je kan via Ideal afrekenen en krijgt een e-ticket in uw email welke bij de ingang gescand wordt. Daarnaast kunt u kaarten kopen bij de Primera in Dalfsen. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voorafgaand aan de voorstelling, maar dan kan de voorstelling al uitverkocht zijn.
Zolang u nog niet heeft afgerekend met ideal kunt u de kaarten annuleren. Als u de kaarten heeft besteld is het niet mogelijk om deze te annuleren.
Neem contact met ons op als u de kaarten kwijt bent. Wij kunnen het opnieuw sturen naar het opgegeven mailadres.
Ja de Podium Cadeaukaart is bij ons te besteden. Deze kan alleen ingewisseld worden bij online bestellingen, dus niet bij de kassa. U kunt de Podium Cadeaukaart kopen bij de Primera of via: http://www.podiumcadeaukaart.nl

Zitplaatsen

Ja. Sinds seizoen 2019-2020 werken wij bij de meeste voorstellingen met geplaceerde stoelen. Tijdens het bestelproces krijgt u automatisch een plaats toegewezen. Wilt u liever zelf uw plaats in de zaal kiezen, dan kunt u dit tijdens het bestelproces zelf aanpassen.

Parkeren

Parkeren kan voor het gemeentehuis, maar ook in de parkeergarage. De parkeergarage is geopend van 8:00-20:00 en vrijdag tot 21:00. Denk aan de blauwe parkeerschijf! Bij de Havenstraat is een invalidenparkeerplaats beschikbaar, vanaf hier loopt u via de kade in 20 meter naar het theater. Er is op dit moment nog geen fietsenstalling. Hier wordt nog aan gewerkt door de gemeente. Graag de fietsen zoveel mogelijk aan de zijde van het theater stallen en niet op de terrassen. Ook kunt uw fiets bij de fietsenstalling van het gemeentehuis plaatsen.

Mindervaliden

Ja, het theater is toegankelijk met een rolstoel. Als u een mindervalideticket besteld houden we hier rekening mee.
Ja, er is een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich onder de trap. Er kan desgewenst een vrijwilliger meelopen.

Eten & drinken

Ja, het is verstandig voorafgaand aan een voorstelling te reserveren. Je kan De Fabriek bereiken op: 0529-433026
Nee, drankjes kunnen worden gedronken in de foyer of in grandcafé de Fabriek.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.