Informatie2017-02-20T20:34:21+00:00

Veel gestelde vragen

Kaartverkoop

Kaarten kunt u kopen via deze website onder agenda. Je kan via Ideal afrekenen en krijgt een e-ticket in uw email welke bij de ingang gescand wordt. Daarnaast kunt u kaarten kopen bij de Primera in Dalfsen. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voorafgaand aan de voorstelling, maar dan kan de voorstelling al uitverkocht zijn.
Zolang u nog niet heeft afgerekend met ideal kunt u de kaarten annuleren. Als u de kaarten heeft besteld is het niet mogelijk om deze te annuleren.
Neem contact met ons op als u de kaarten kwijt bent. Wij kunnen het opnieuw sturen naar het opgegeven mailadres.
Ja de Podium Cadeaukaart is bij ons te besteden. Deze kan alleen ingewisseld worden bij online bestellingen, dus niet bij de kassa. U kunt de Podium Cadeaukaart kopen bij de Primera of via: http://www.podiumcadeaukaart.nl

Zitplaatsen

Nee, je kunt geen vaste zitplaats boeken. Voor iedere voorstelling geldt vrije plaatskeuze.

Parkeren

Parkeren kan voor het gemeentehuis. Denk aan de blauwe parkeerschijf! Op de hoek van de Havenstraat/Vechtoever is een mindervalide parkeerplaats beschikbaar. Klik hier voor een kaartje.
Er is op dit moment nog geen fietsenstalling. Hier wordt nog aan gewerkt door gemeente. Graag de fietsen zoveel mogelijk aan de zijde van het theater stallen en niet op de terrassen.

Mindervaliden

Ja, het theater is toegankelijk met een rolstoel. Als u een mindervalideticket besteld houden we hier rekening mee.
Ja, er is een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich onder de trap. Er kan desgewenst een vrijwilliger meelopen.

Eten & drinken

Ja, het is verstandig voorafgaand aan een voorstelling te reserveren. Je kan De Fabriek bereiken op: 0529-433026
Nee, drankjes kunnen worden gedronken in de foyer of in grandcafé de Fabriek.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 “Wat wordt Dalfsen compleet!”

Dat je zomaar een avond naar het theater kunt lopen. In je eigen dorp! Dat je daar je vrienden ontmoet en samen naar een voorstelling gaat, een concert, een lezing, een film. Dat kinderen op woensdagmiddag naar een kindervoorstelling kunnen. Of naar de film tijdens de vakanties. Dat ik mijn ouders, die in Den Haag wonen,  kan uitnodigen om eens naar een voorstelling te komen kijken van een lokale of nationale held. En dat mijn schoonouders, boerenmensen, die voorstelling dan óók leuk vinden.

Wat wordt Dalfsen compleet! Nog even wachten en we hebben er weer een plek bij waar we samen kunnen komen, voor cultuur en een hapje eten. Een verrijking voor het dorp en nog zo mooi gelegen aan het water ook. Ik hoop dat straks allerlei mensen uit allerlei hoeken, gaten en gelederen naar ons theater komen. Met de auto, de trein, de fiets of zelfs met de boot!

Niemand is groot geworden door klein te denken. Is een theater in Dalfsen teveel van het goede? Nee toch. Want van het goede is er nooit teveel. Laten we er wat van maken met zijn allen!

Ik wens iedereen heel veel leuke uurtjes met leuke mensen in de Stoomfabriek!

Renate Wennemars