Informatie 2017-02-20T20:34:21+00:00

Veel gestelde vragen

Kaartverkoop

Kaarten kunt u kopen via deze website onder agenda. Je kan via Ideal afrekenen en krijgt een e-ticket in uw email welke bij de ingang gescand wordt. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voorafgaand aan de voorstelling.
Zolang u nog niet heeft afgerekend met ideal kunt u de kaarten annuleren. Als u de kaarten heeft besteld is het niet mogelijk om deze te annuleren.
Neem contact met ons op als u de kaarten kwijt bent. Wij kunnen het opnieuw sturen naar het opgegeven mailadres.
Ja de Podium Cadeaukaart is bij ons te besteden. Deze kan alleen ingewisseld worden bij online bestellingen, dus niet bij de kassa. U kunt de Podium Cadeaukaart kopen bij de Primera of via: http://www.podiumcadeaukaart.nl

Zitplaatsen

Nee, je kunt geen vaste zitplaats boeken. Voor iedere voorstelling geldt vrije plaatskeuze.

Parkeren

Parkeren kan voor het gemeentehuis. Denk aan de blauwe parkeerschijf! Op de hoek van de Havenstraat/Vechtoever is een mindervalide parkeerplaats beschikbaar. Klik hier voor een kaartje.

Mindervaliden

Ja, het theater is toegankelijk met een rolstoel. Als u een mindervalideticket besteld houden we hier rekening mee.
Ja, er is een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich onder de trap. Er kan desgewenst een vrijwilliger meelopen.

Eten & drinken

Ja, het is verstandig voorafgaand aan een voorstelling te reserveren. Je kan De Fabriek bereiken op: 0529-433026
Nee, drankjes kunnen worden gedronken in de foyer of in grandcafé de Fabriek.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 “In het theater komen veel dingen samen als in een symfonie”

In 2009 koos de Dalfser bevolking voor de ontwikkeling van het Waterfront voor het plan ‘Symfonie aan de Vecht’ van de huidige bouwer Volker Wessels.  Dit plan werd breed gedragen. In de loop der jaren is er al heel wat moois tot stand gekomen. Nu binnenkort een theater. Een theater in ons eigen dorp. Wat een fantastische aanvulling op het bestaande! Een laagdrempelige voorziening met een programma voor elk wat wils voor de gehele Dalfser bevolking; hoe mooi is dat? Ook op verschillende andere plekken in het dorp laat Dalfsen zien volop in ontwikkeling te zijn.

Als directe buren hebben we de bouw vanaf het begin meegemaakt en hebben het zien groeien tot wat het nu is. We zijn als Albert Heijn blij met onze nieuwe buren. Er is weer een bouwfase afgerond die het Waterfront aantrekkelijk maakt en die zorgt voor reuring aan de Vecht. Daar hebben alle andere ondernemers van het Waterfront en het van Bruggenplein profijt van. Laten we met elkaar dit mooie initiatief positief ontvangen. Op naar de volgende bouwfase van het Waterfront.

Achter de schermen van theater de Stoomfabriek wordt hard gewerkt.  Evenals bij andere activiteiten is een beroep gedaan op vrijwilligers. Daar moeten we trots op zijn. In het theater komen veel dingen samen als in een symfonie. In het Waterfront komen ook veel dingen samen en langzamerhand wordt het een prachtig geheel aan de Vecht.

We wensen alle medewerkers van de Stoomfabriek heel veel succes en vertrouwen in een mooie toekomst!

Albert en Joke Huisjes