Organisatie2018-06-25T11:36:55+00:00

Het bestuur

Missie: Het theater is een stichting en brengt artiesten en bezoekers samen in een kleine, intieme setting. Met een avontuurlijke programmering voor een breed publiek. Als stichting zullen alle inkomsten worden ingezet ten behoeve van onze missie: Het bieden van cultuur en inspiratie voor iedereen op een prachtige plek aan de Vecht. Deze missie wordt breed gedragen door het bestuur van De Stoomfabriek dat zich iedere dag inzet voor de bezoeker in het theater. Mensen, instellingen en bedrijven uit Dalfsen en omgeving samenbrengen en laten genieten van het beste wat de podiumkunst te bieden heeft, dat is wat Theater de Stoomfabriek wil uitstralen.

Visie: Theater de Stoomfabriek wil de bezoekers een warm welkom geven. De bezoekers moeten het gevoel krijgen dat zij altijd welkom zijn, dat men zich thuis voelt en graag terug komt naar dit theater. De Stoomfabriek biedt een gevarieerd programma podiumkunsten en wil het publiek na afloop de mogelijkheid geven nog gezellig een hapje en drankje te nuttigen, zodat hun avondje uit compleet is.

Het Team van De Stoomfabriek:
Willemijn van Rechteren: Voorzitter
Roland Niezink: Penningmeester
Sandra Smalbraak: Secretaris & hoofd vrijwilligers
Donald Harpenslager: PR
Femke Sinnema: Sponsoring
Job van Dalen: ICT en ondersteunende zaken

 “Wat wordt Dalfsen compleet!”

Dat je zomaar een avond naar het theater kunt lopen. In je eigen dorp! Dat je daar je vrienden ontmoet en samen naar een voorstelling gaat, een concert, een lezing, een film. Dat kinderen op woensdagmiddag naar een kindervoorstelling kunnen. Of naar de film tijdens de vakanties. Dat ik mijn ouders, die in Den Haag wonen,  kan uitnodigen om eens naar een voorstelling te komen kijken van een lokale of nationale held. En dat mijn schoonouders, boerenmensen, die voorstelling dan óók leuk vinden.

Wat wordt Dalfsen compleet! Nog even wachten en we hebben er weer een plek bij waar we samen kunnen komen, voor cultuur en een hapje eten. Een verrijking voor het dorp en nog zo mooi gelegen aan het water ook. Ik hoop dat straks allerlei mensen uit allerlei hoeken, gaten en gelederen naar ons theater komen. Met de auto, de trein, de fiets of zelfs met de boot!

Niemand is groot geworden door klein te denken. Is een theater in Dalfsen teveel van het goede? Nee toch. Want van het goede is er nooit teveel. Laten we er wat van maken met zijn allen!

Ik wens iedereen heel veel leuke uurtjes met leuke mensen in de Stoomfabriek!

Renate Wennemars