Organisatie 2018-04-03T10:29:57+00:00

Het bestuur

Missie: Het theater is een stichting en brengt artiesten en bezoekers samen in een kleine, intieme setting. Met een avontuurlijke programmering voor een breed publiek. Als stichting zullen alle inkomsten worden ingezet ten behoeve van onze missie: Het bieden van cultuur en inspiratie voor iedereen op een prachtige plek aan de Vecht. Deze missie wordt breed gedragen door het bestuur van De Stoomfabriek dat zich iedere dag inzet voor de bezoeker in het theater. Mensen, instellingen en bedrijven uit Dalfsen en omgeving samenbrengen en laten genieten van het beste wat de podiumkunst te bieden heeft, dat is wat Theater de Stoomfabriek wil uitstralen.

Visie: Theater de Stoomfabriek wil de bezoekers een warm welkom geven. De bezoekers moeten het gevoel krijgen dat zij altijd welkom zijn, dat men zich thuis voelt en graag terug komt naar dit theater. De Stoomfabriek biedt een gevarieerd programma podiumkunsten en wil het publiek na afloop de mogelijkheid geven nog gezellig een hapje en drankje te nuttigen, zodat hun avondje uit compleet is.

Het Team van De Stoomfabriek:
Willemijn van Rechteren: voorzitter
Roland Niezink: penningmeester
Sandra Smalbraak: secretaris & hoofd vrijwilligers
Robert Bril: PR
Femke Sinnema: sponsoring

 

“De Fabriek heeft een locatie terug gegeven aan de Dalfsenaren”

Het statige pand, prominent gelegen aan de Vecht, ooit ontstaan als de Cichorei stoomfabriek is uit de as herrezen. Theater en horeca, een mooie combinatie! Met de komst van het theater en grandcafé De Fabriek is een locatie teruggegeven aan de Dalfsenaren, waar iedereen zich thuis kan voelen. Een toegankelijke plaats waar inwoners van Dalfsen en omstreken elkaar, al dan niet in combinatie met theaterbezoek, ontmoeten voor een drankje, een hapje en heerlijke, verse gerechten.

In nauw overleg met het theater zullen wij regelmatig de theaterzaal inzetten voor eigen events van grandcafé De Fabriek, zodat in combinatie met De Stoomfabriek een mooie, afwisselende kalender met activiteiten gaat ontstaan. Ons grandcafé fungeert tevens als foyer van het theater. Wij zijn ervan overtuigd dat deze locatie een waardevolle aanvulling vormt op het bestaande horeca-aanbod van Dalfsen en een impuls geeft aan de levendigheid van het centrum en het gebied aan de Vecht.

Moes & Erwin