Verhuur2018-08-21T20:01:59+00:00

Verhuur

Theater de Stoomfabriek wil naast alle professionele voorstellingen ook een podium zijn voor amateurgezelschappen, instellingen, scholen, opleidingen en (muziek)verenigingen. U kunt het theater huren en kunt gebruikmaken van techniek, desgewenst is de vleugel voor u beschikbaar. Daarnaast kunnen wij de kaartverkoop voor uw voorstelling of evenement verzorgen.

U kunt ons theater huren voor alle denkbare evenementen, zoals congressen, bedrijfsuitjes, beurzen, lezingen, vergaderingen, workshops, recepties etc. De theaterzaal is een afgesloten ruimte waar u in alle rust en in gewenste zaalopstelling kunt vergaderen. De foyer en het grandcafé De Fabriek kunt u gebruiken voor een ontvangst, lunch of diner. Na overleg kunt u ook de ruimte boven de foyer gebruiken voor besloten gelegenheden.

Wilt u meer informatie over verhuurmogelijkheden in ons theater? Mail dan naar Stefna Bruntink: manager@theaterdestoomfabriek.nl

 

“De Fabriek heeft een locatie terug gegeven aan de Dalfsenaren”

Het statige pand, prominent gelegen aan de Vecht, ooit ontstaan als de Cichorei stoomfabriek is uit de as herrezen. Theater en horeca, een mooie combinatie! Met de komst van het theater en grandcafé De Fabriek is een locatie teruggegeven aan de Dalfsenaren, waar iedereen zich thuis kan voelen. Een toegankelijke plaats waar inwoners van Dalfsen en omstreken elkaar, al dan niet in combinatie met theaterbezoek, ontmoeten voor een drankje, een hapje en heerlijke, verse gerechten.

In nauw overleg met het theater zullen wij regelmatig de theaterzaal inzetten voor eigen events van grandcafé De Fabriek, zodat in combinatie met De Stoomfabriek een mooie, afwisselende kalender met activiteiten gaat ontstaan. Ons grandcafé fungeert tevens als foyer van het theater. Wij zijn ervan overtuigd dat deze locatie een waardevolle aanvulling vormt op het bestaande horeca-aanbod van Dalfsen en een impuls geeft aan de levendigheid van het centrum en het gebied aan de Vecht.

Moes & Erwin