VR 22 MRT. • 19:30 UUR Film
Ladies Night: The Color Purple
Aanvang 19:30 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze JA
Eindtijd 23:00 uur
Het is weer tijd voor een Ladies Night! Neem je vriendin(nen), zus, buurvrouw en moeder mee voor een gezellige avond met only women. En kom genieten van de onvergetelijke film The color purple. Om 19:30 word je verwelkomd met een heerlijk drankje waarna om 20:00 de film begint. In de pauze is er tijd om te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje en na de film is er genoeg tijd om na te kletsen ( natuurlijk ook onder genot van een drankje). Een compleet verzorgde avond speciaal voor de dames!
€25,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Ladies Night: The Color Purple

The Color Purple (1985)

Aangezien de remake momenteel in de bioscopen draait, vonden wij het tijd voor deze filmklassieker.  The Color Purple is een onvergetelijke film in zijn genre. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Alice Walker regisseerde Steven Spielberg zijn eerste drama. De film werd in 1986 overladen met elf (11) Oscar nominaties in de belangrijkste categorieën. 

1909. Celie, arm, zwart en geminacht, wordt uitgehuwelijkt aan Albert Johnson, een oudere man, die haar als een slaaf ziet en alleen maar misbruik van haar maakt. Het leven is niet makkelijk voor Celie, maar ze weet hoe ze moet overleven en heeft maar weinig nodig om het te redden. Celie stort haar hart uit in de brieven aan haar zus, maar die worden keer op keer onderschept door Albert. Dan komt de minnares van haar man, een flamboyante blueszangeres, Shug Avery, in haar leven. Zij geeft Celie de moed om te vragen, te lachen, te spelen en uiteindelijk, om lief te hebben.