ZA 25 MEI • 20:15 UUR Muziek Gastprogrammering
Muziektheater “Nooit Genoeg”
Aanvang 20:15 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze JA
Eindtijd 22:30 uur
Drie vrienden. Samen goed voor pakweg 100 jaar bandjes, podia, festivals, studio’s en oefen-ruimtes. Maar nog steeds niet genoeg.

Samen goed ook voor heel veel jaren interviewen en schrijven over muziek. Artikelen, anekdotes, persoonlijke verhalen, boeken zelfs. Nog lang niet genoeg.

Samen één brok muzikale passie. Voor lp’s, cd’s, cassettebandjes, youtube, spotify. Voor blues, rock, pop, soul, funk, country, prog. Muziek, het kan niet genoeg.

Prijs inclusief pauzedrankje.
€19,50 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Muziektheater “Nooit Genoeg”

Drie vrienden, vol met verhalen. Over optredens, tournees, avonturen, ontmoetingen met muzikale helden. Over dromen die uitkwamen. Maar meestal ook niet. Verhalen uit hun muzikale leven. Mooie, interessante, grappige, maar ook ontroerende verhalen, meer dan genoeg.

Drie vrienden, muzikanten, creatieve geesten schrijvers, componisten. Ze nemen je een avond mee naar hun oefenruimte. Waar ze samen liedjes spelen, de verhalen daarachter vertellen.

En een bescheiden kijkje geven achter de schermen van een band. Van een schrijver. Van een leven in de muziek. Samen al 100 jaar.

Maar NOOIT GENOEG

Stef Woestenenk, Han Nijenhuis en Marcel Everts nemen je mee tijdens hun repetitie’s. Tijdens deze repetitie’s delen zij hun muziekverhalen met elkaar en met het publiek, aangevuld met bijpassende en soms vergeten liedjes.

Na afloop is er een gezellige nazit in Grand Cafe de Fabriek waar DJ Eric Meijer van Popradio muziek in de sfeer van het theater optreden draait.

In de spotlights
Muziek
za 23 nov. 2024 The Eagles Legacy
Muziek
za 22 mrt. 2025 QUEEN Tribute! Bij Mother Mercury