Op dinsdagavond 23 april voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan onze website. Tijdens deze werkzaamheden is onze website mogelijk minder goed bereikbaar.
ZA 23 NOV. • 20:00 UUR Muziek
The Eagles Legacy
Aanvang 20:00 uur
Locatie Trefkoele+
Pauze JA
Eindtijd 22:00 uur
We bouwen Trefkoele+ weer om tot een echt poppodium! Stap binnen in de magie van de legendarische Eagles met "The Eagles Legacy" en hun adembenemende theatershow "One of These Nights," die je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. In 2024-2025 brengen ze deze onvergetelijke ervaring naar het theater, en het belooft een spektakel te worden dat je niet mag missen. Met verbluffende visuals en meeslepende muziek brengt The Eagles Legacy het allerbeste van The Eagles tot leven. Ze hebben zelfs de finale bereikt in het eerste seizoen van het tv-programma 'The Tribute', waarmee ze hun uitzonderlijke talent bewezen hebben. Die erkenning brengt nog steeds volle zalen tot stand. Het is een sta concert, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen de hele avond wil of kan staan. Geen probleem. Er zijn een paar statafels met barkrukken beschikbaar. De tribune wordt opengesteld wanneer er voldoende kaarten hiervoor verkocht zijn.
€25,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING The Eagles Legacy

"One of These Nights" is niet zomaar een concert; het is een eerbetoon aan een van de meest iconische bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Laat je betoveren door tijdloze hits als "Hotel California," "Take It Easy," en "Desperado."

Mis deze unieke kans niet om de muziek van The Eagles te ervaren zoals nooit tevoren. Reserveer nu je tickets voor "One of These Nights" en laat je meevoeren op de vleugels van The Eagles Legacy. Het wordt een avond vol nostalgie, passie en onvergetelijke muziek.

The Eagles Legacy :

Bas van de Weijer : gitaar en zang

Hijlko Soepboer : toetsen, gitaar en zang

Erwin Pijl : basgitaar en zang

Gerben Visser : leadzang en gitaar

Joep Brouwer : gitaar en zang

Jim Schoonderwal : drums