ZA 14 SEP. • 20:00 UUR Muziek
Raised on Love and Country Music
Aanvang 20:00 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze JA
Eindtijd 22:00 uur
Geïnspireerd door legendarische Country artiesten uit Amerika brengt het trio Sarah Jory (GB), Albert en Annet Rumengan uit Dalfsen met veel passie en hartstocht een mix van traditionele en moderne Country muziek waar ze mee opgegroeid zijn. Raised on Love & Country Music is een theatershow met ‘s werelds beste vrouwelijke pedal steel gitarist uit Engeland Sarah Jory, de veelzijdige internationale gitarist Albert Rumengan uit Dalfsen en de mooie en ervaren top zangeres uit Dalfsen, Annet Rumengan-Roons.. Raised on Love & Country Music is een muzikale show met een lach en een traan waar u heerlijk naar kunt luisteren en absoluut van zult genieten. Kortom, drie top muzikanten waarbij de countrymuziek met de paplepel is ingegeven!
€15,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Raised on Love and Country Music

Sarah Jory uit Groot-Brittannië is geboren met een gitaar op haar schoot. Sindsdien zingend en spelend, is het geen wonder dat Sarah wordt beschouwd als een van de beste gitaristen en 'live artiesten' in de hedendaagse competitieve muziekscene. Ze wordt beoordeeld als een van de vijf beste meesters van de pedal steel gitaar in de wereld, en ze is werelds beste vrouwelijke pedal steel gitarist! Sarah toert over de hele wereld en door heel Europa met de band Music Road Pilots. Ze heeft opgetreden met onder meer grote artiesten als Eric Clapton, Phil Collins, Van Morrison, Cindy Lauper en nog veel meer grote (country) artiesten.


Two Lucky Minds is een sprankelend duo dat bestaat uit Albert en Annet Rumengan.

Beide uit Dalfsen en zijn zeer succesvol in binnen- en buitenland. Naast het duo toert Albert ook met zijn band Music Road Pilots inmiddels 15 jaar door heel Europa en heeft hij inmiddels al in 20 verschillende landen opgetreden. Hij heeft meerdere malen het Award voor beste instrumentalist toebedeeld gekregen. Annet Rumengan-Roons zingt al vanaf haar 8ste jaar. Ze heeft vroeger vele malen meegedaan aan talentenjachten en heeft daar ook prijzen mee in de wacht weten te slepen. Samen hebben ze als Two Lucky Minds en als trio met Sarah Jory ook meerdere Awards in ontvangst mogen nemen. 
Annet Rumengan-Roons: Zang


Albert Rumengan: Akoestisch en Elektrisch Gitaar / Zang


Sarah Jory: Pedal Steel Gitaar en Power Slide Gitaar / Zang

In de spotlights
Muziek
za 23 nov. 2024 The Eagles Legacy
Muziek
za 22 mrt. 2025 QUEEN Tribute! Bij Mother Mercury