VR 27 JAN. • 20:00 UUR Film
Nowhere Special
Aanvang 20:00 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze NEE
Eindtijd 21:45 uur
Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. De ongeneeslijk zieke John moet een nieuw gezin voor zijn zoontje vinden. Het perfecte gezin lijkt niet te bestaan en toch moet John een beslissing nemen.
€7,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Nowhere Special

John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen.

 

Nowhere Special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea werd NOWHERE SPECIAL dan ook bekroond met de publieksprijs.

 

Verenigd Koninkrijk, 2022, 96 min.

Regie: Uberto Pasolini

Met o.a. James Norton, Daniel Lamont

In de spotlights