VR 10 NOV. • 20:00 UUR Lokaal talent
Night of the Velvet Voices
Aanvang 20:00 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze NEE
Eindtijd 22:30 uur
'Young ladies' in duo en trio bezetting zingen de sterren van de hemel
€12,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Night of the Velvet Voices

Night of the Velvet Voices

Een muzikale avond met in de hoofdrollen young ladies that sing.

Maar liefst 2 verschillende duo’s en een trio uit Dalfsen en de regio, zullen 10 november hun zangkunsten en performance laten horen en zien.

En als je denkt, dit is pas hun eerste optreden, forget it! Deze dames draaien al lang mee in de scene en hebben onlangs hun jonge leeftijd al vele optredens achter de rug.

‘Three of a kind’:

Een muzikaal drietal bestaande uit pianist (Jess Capia), zangeres (Danique Greuliker) en zangeres (Dominieke Gerrits). Met nummers van vroeger en nu in een akoestisch jasje, zorgen zij dat elke gelegenheid een feestje wordt. Plezier maken staat bovenaan hun lijstje en dit proberen zij dan ook over te brengen met hun muziek.

Merel en Nienke:

Onder begeleiding van akoestische gitaar en meerstemmig samenzang brengen zij nummers uit het pop verleden en heden tot leven. Door country en pop invloeden te combineren, geven zij hun eigen unieke draai aan nummers als Stand By Me van Ben E. King en I still haven’t found what I’m looking for van U2.

Duo CONNECTED:

Is sinds 2019 een muzikaal samenwerkingsverband tussen Yvette Herbrink (zang en percussie) en Henri Grootenhuis (gitaren). Yvette heeft ondanks haar jonge leeftijd haar sporen als zangeres al ruimschoots verdiend. Haar fantastische zangstem klinkt het beste in een semi acoustische setting en dat is exact wat CONNECTED dan ook doet. Herkenbare bluesy, (classic) rock, country en Americana songs in een nieuw jasje gestoken, waarbij stilzitten of stilstaan onmogelijk is.