ZA 16 MRT. • 20:00 UUR Muziek
Fleetwood Mac Tribute Band
Aanvang 20:00 uur
Locatie Trefkoele+
Pauze JA
Eindtijd 22:30 uur
We bouwen Trefkoele+ weer om tot een ware concerthal en poppodium! Fleetwood Mac tribute band "Mirage" neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de legendarische band. Met hits als "Dreams", "Go Your Own Way", en "Rhiannon", laten ze het publiek swingen op de muziek die Fleetwood Mac wereldberoemd heeft gemaakt. "Mirage" is meer dan een tribute band; het is een eerbetoon aan Fleetwood Mac en hun tijdloze muziek. Het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt terug naar de jaren '70 en '80, en je doet verlangen naar meer. Het is een sta concert, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen de hele avond wil of kan staan. Geen probleem. Er zijn een paar statafels met barkrukken beschikbaar en daarnaast kun je relaxen op de tribune van Trefkoele+. Dus ken je mensen die dolgraag willen komen, maar bijvoorbeeld niet lang kunnen staan? Er zijn nog kaarten beschikbaar. Zegt het voort!
€20,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Fleetwood Mac Tribute Band


Pam MacBeth brengt Stevie Nicks tot leven met haar krachtige en soulvolle stem, terwijl Louise van de Sande Bakhuyzen de subtiliteiten van Christine McVie's pianospel en zang perfectioneert. Hans Sligter's gitaarklanken brengen Lindsey Buckingham's gitaarsolo's tot leven, terwijl Ex Herman Brood's Wild Romance drummer Guzz Genser de beats levert die Fleetwood Mac's muziek zo onweerstaanbaar maken. Jeroen Bos op de bas zorgt voor de stevige en swingende ritmesectie waar Fleetwood Mac bekend om staat.

We verwachten heel veel bezoekers en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Om de ontvangst zo soepel mogelijk te laten verlopen, is de zaal al vanaf 19:30 uur geopend. Je kunt dus al iets eerder komen en alvast een drankje doen.

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Dan gaan we nog even door met een geweldige afterparty met de DJ Erick Meijer. Dit betekent dat je nog lekker kunt nagenieten tot maar liefst 00:30 uur. Let's party all night long!