Vrienden van de Stoomfabriek2018-11-13T09:16:40+00:00

Vrienden van de Stoomfabriek

Het Theater de Stoomfabriek hoopt per seizoen steeds meer voorstellingen te verzorgen. Nieuwe theatermakers, kindervoorstellingen, cabaret, wereldmuziek, klassieke muziek, college tours, filmhuis- en kinderfilms dragen bij aan het culturele leven van Dalfsen. Het in stand houden van het theater kost geld. Wij hebben daarom uw steun hard nodig.

Steunen

U kunt ons steunen door natuurlijk vaak te komen. Maar ook door ‘Vriend’ te worden van Theater de Stoomfabriek. Als Vriend maakt u activiteiten in de theaterzaal mogelijk en draagt u bij aan een interessant cultureel klimaat in Dalfsen.

Een particuliere gift doen?

U kunt Theater de Stoomfabriek ook een particuliere gift schenking doen. Dat kan eenmalig of periodiek. Binnenkort wordt Theater de Stoomfabriek een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Een gift is daarom onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Word nu vriend

 “We kunnen trots zijn op ons dorp”

Dalfsen kenmerkt zich door haar kleinschaligheid en de verschillende festiviteiten opgezet door vele enthousiaste mensen. De komst van theater de Stoomfabriek is een waardevolle aanvulling voor het dorp. Steeds meer voorzieningen zorgen ervoor dat we ons dorp niet perse uit hoeven. Dat is bijzonder. Ons dorp waar inmiddels zoveel  mooie initiatieven ontstaan zijn en meewerken aan een veilig gevoel om er te wonen en werken.

Het warme en knusse karakter van dit kleinschalige theater is passend voor ons dorp. Een ontmoetingsplek voor jong en oud zal straks op één van de mooiste plekken in ons dorp geopend worden.

We kunnen trots zijn op ons dorp.

Karla Noordman