Vrijwilligers 2016-10-25T22:05:37+00:00

Trots op onze vrijwilligers!

Theater de Stoomfabriek is enorm trots op de hulp en inzet van haar vrijwilligers. Vrijwilligers dragen op veel verschillende manieren bij aan het succes van het theater. Of het nou de ontvangst en begeleiding van artiesten is of het verwelkomen van bezoekers, zonder deze hulp kan het theater niet goed functioneren. Ook in de programmering en opbouw van het theater hebben veel vrijwilligers hun steentje bijgedragen. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar mensen die willen helpen. Vind je het leuk om mensen wegwijs te maken of uitleg te geven bij een voorstelling? Wil je de ranja klaarzetten tijdens een kindervoorstelling of een film instarten? Meld je aan via onze website en wij nemen graag contact met je op

 “In het theater komen veel dingen samen als in een symfonie”

In 2009 koos de Dalfser bevolking voor de ontwikkeling van het Waterfront voor het plan ‘Symfonie aan de Vecht’ van de huidige bouwer Volker Wessels.  Dit plan werd breed gedragen. In de loop der jaren is er al heel wat moois tot stand gekomen. Nu binnenkort een theater. Een theater in ons eigen dorp. Wat een fantastische aanvulling op het bestaande! Een laagdrempelige voorziening met een programma voor elk wat wils voor de gehele Dalfser bevolking; hoe mooi is dat? Ook op verschillende andere plekken in het dorp laat Dalfsen zien volop in ontwikkeling te zijn.

Als directe buren hebben we de bouw vanaf het begin meegemaakt en hebben het zien groeien tot wat het nu is. We zijn als Albert Heijn blij met onze nieuwe buren. Er is weer een bouwfase afgerond die het Waterfront aantrekkelijk maakt en die zorgt voor reuring aan de Vecht. Daar hebben alle andere ondernemers van het Waterfront en het van Bruggenplein profijt van. Laten we met elkaar dit mooie initiatief positief ontvangen. Op naar de volgende bouwfase van het Waterfront.

Achter de schermen van theater de Stoomfabriek wordt hard gewerkt.  Evenals bij andere activiteiten is een beroep gedaan op vrijwilligers. Daar moeten we trots op zijn. In het theater komen veel dingen samen als in een symfonie. In het Waterfront komen ook veel dingen samen en langzamerhand wordt het een prachtig geheel aan de Vecht.

We wensen alle medewerkers van de Stoomfabriek heel veel succes en vertrouwen in een mooie toekomst!

Albert en Joke Huisjes