Vrijwilligers 2016-10-25T22:05:37+00:00

Trots op onze vrijwilligers!

Theater de Stoomfabriek is enorm trots op de hulp en inzet van haar vrijwilligers. Vrijwilligers dragen op veel verschillende manieren bij aan het succes van het theater. Of het nou de ontvangst en begeleiding van artiesten is of het verwelkomen van bezoekers, zonder deze hulp kan het theater niet goed functioneren. Ook in de programmering en opbouw van het theater hebben veel vrijwilligers hun steentje bijgedragen. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar mensen die willen helpen. Vind je het leuk om mensen wegwijs te maken of uitleg te geven bij een voorstelling? Wil je de ranja klaarzetten tijdens een kindervoorstelling of een film instarten? Meld je aan via onze website en wij nemen graag contact met je op

 

“De Fabriek heeft een locatie terug gegeven aan de Dalfsenaren”

Het statige pand, prominent gelegen aan de Vecht, ooit ontstaan als de Cichorei stoomfabriek is uit de as herrezen. Theater en horeca, een mooie combinatie! Met de komst van het theater en grandcafé De Fabriek is een locatie teruggegeven aan de Dalfsenaren, waar iedereen zich thuis kan voelen. Een toegankelijke plaats waar inwoners van Dalfsen en omstreken elkaar, al dan niet in combinatie met theaterbezoek, ontmoeten voor een drankje, een hapje en heerlijke, verse gerechten.

In nauw overleg met het theater zullen wij regelmatig de theaterzaal inzetten voor eigen events van grandcafé De Fabriek, zodat in combinatie met De Stoomfabriek een mooie, afwisselende kalender met activiteiten gaat ontstaan. Ons grandcafé fungeert tevens als foyer van het theater. Wij zijn ervan overtuigd dat deze locatie een waardevolle aanvulling vormt op het bestaande horeca-aanbod van Dalfsen en een impuls geeft aan de levendigheid van het centrum en het gebied aan de Vecht.

Moes & Erwin