Vrijwilligers2016-10-25T22:05:37+00:00

Trots op onze vrijwilligers!

Theater de Stoomfabriek is enorm trots op de hulp en inzet van haar vrijwilligers. Vrijwilligers dragen op veel verschillende manieren bij aan het succes van het theater. Of het nou de ontvangst en begeleiding van artiesten is of het verwelkomen van bezoekers, zonder deze hulp kan het theater niet goed functioneren. Ook in de programmering en opbouw van het theater hebben veel vrijwilligers hun steentje bijgedragen. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar mensen die willen helpen. Vind je het leuk om mensen wegwijs te maken of uitleg te geven bij een voorstelling? Wil je de ranja klaarzetten tijdens een kindervoorstelling of een film instarten? Meld je aan via onze website en wij nemen graag contact met je op

 “Wat wordt Dalfsen compleet!”

Dat je zomaar een avond naar het theater kunt lopen. In je eigen dorp! Dat je daar je vrienden ontmoet en samen naar een voorstelling gaat, een concert, een lezing, een film. Dat kinderen op woensdagmiddag naar een kindervoorstelling kunnen. Of naar de film tijdens de vakanties. Dat ik mijn ouders, die in Den Haag wonen,  kan uitnodigen om eens naar een voorstelling te komen kijken van een lokale of nationale held. En dat mijn schoonouders, boerenmensen, die voorstelling dan óók leuk vinden.

Wat wordt Dalfsen compleet! Nog even wachten en we hebben er weer een plek bij waar we samen kunnen komen, voor cultuur en een hapje eten. Een verrijking voor het dorp en nog zo mooi gelegen aan het water ook. Ik hoop dat straks allerlei mensen uit allerlei hoeken, gaten en gelederen naar ons theater komen. Met de auto, de trein, de fiets of zelfs met de boot!

Niemand is groot geworden door klein te denken. Is een theater in Dalfsen teveel van het goede? Nee toch. Want van het goede is er nooit teveel. Laten we er wat van maken met zijn allen!

Ik wens iedereen heel veel leuke uurtjes met leuke mensen in de Stoomfabriek!

Renate Wennemars