Vrijwilligers2016-10-25T22:05:37+00:00

Trots op onze vrijwilligers!

Theater de Stoomfabriek is enorm trots op de hulp en inzet van haar vrijwilligers. Vrijwilligers dragen op veel verschillende manieren bij aan het succes van het theater. Of het nou de ontvangst en begeleiding van artiesten is of het verwelkomen van bezoekers, zonder deze hulp kan het theater niet goed functioneren. Ook in de programmering en opbouw van het theater hebben veel vrijwilligers hun steentje bijgedragen. Daarom zijn we nog steeds op zoek naar mensen die willen helpen. Vind je het leuk om mensen wegwijs te maken of uitleg te geven bij een voorstelling? Wil je de ranja klaarzetten tijdens een kindervoorstelling of een film instarten? Meld je aan via onze website en wij nemen graag contact met je op

 “We kunnen trots zijn op ons dorp”

Dalfsen kenmerkt zich door haar kleinschaligheid en de verschillende festiviteiten opgezet door vele enthousiaste mensen. De komst van theater de Stoomfabriek is een waardevolle aanvulling voor het dorp. Steeds meer voorzieningen zorgen ervoor dat we ons dorp niet perse uit hoeven. Dat is bijzonder. Ons dorp waar inmiddels zoveel  mooie initiatieven ontstaan zijn en meewerken aan een veilig gevoel om er te wonen en werken.

Het warme en knusse karakter van dit kleinschalige theater is passend voor ons dorp. Een ontmoetingsplek voor jong en oud zal straks op één van de mooiste plekken in ons dorp geopend worden.

We kunnen trots zijn op ons dorp.

Karla Noordman