Vacatures

Wij zoeken versterking van ons team!

Vind jij het leuk om mee te draaien in het enthousiaste vrijwilligersteam van ons theater? Dan zijn we op zoek naar jou!

Theater de Stoomfabriek biedt ongeveer 50 voorstellingen per jaar aan, variërend van cabaret, film en muziek tot kindervoorstellingen. En daar zijn we heel trots op omdat we dit grotendeels alleen maar met vrijwilligers realiseren. Naast onze gastvrouwen en -heren die de theatergasten hartelijk ontvangen bij iedere voorstelling, gebeurt er achter de schermen nog veel meer. En daar hebben we versterking bij nodig. Onze organisatie is op zoek naar vrijwilligers die ons team kunnen versterken. Als tegenprestatie mag je voorstellingen die jij leuk vindt gratis bezoeken.

We zijn op zoek naar mensen (bij voorkeur uit Dalfsen) met kennis en ervaring in één van deze profielen:

Redacteur/promotiemedewerker

Voor de werkgroep Communicatie zijn we op zoek naar een redacteur/promotiemedewerker! Vind jij het leuk om voor ons mooie theater enthousiaste en wervende teksten te schrijven voor o.a. onze social media-posts, nieuwsbrief en website? Het coördineren van advertenties en posters valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

We zoeken, bij voorkeur iemand uit Dalfsen, die

  • feeling heeft met communicatie en marketing, bij voorkeur een opleiding in die richting
  • doelgroepgericht en foutloos kan schrijven voor het middel dat we inzetten ter promotie van het theater en/of een voorstelling
  • creatief is en ook een teamplayer
  • de coördinatie op zich neemt voor advertenties en posters en daarbij de contacten onderhoudt met o.a. onze vormgeefster, de kranten en het printhuis.
  • ervaring heeft met (het plaatsen van) campagnes op social media
  • ervaring heeft met het werken in opmaakprogramma’s en een contentmanagementsysteem

Je bent onderdeel van de werkgroep Communicatie en werkt veel samen met de Communicatieprojectleider/adviseur, een tekstschrijver en onze hoofd programmeur.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjan de Weerd, via pr@theaterdestoomfabriek.nl

Coördinator Sponsoring

De coördinator sponsoring houdt zich bezig met:
• Het benaderen van sponsoren en contacten onderhouden
• Het coördineren en verzamelen van advertenties/logo’s, etc.
• Het organiseren van onze jaarlijkse sponsoravond
• sponsoring-wegwijzer

Heb jij een minimaal een uurtje over in de week en wil je een bijdrage leveren aan ons theater?

Neem dan contact op met Femke Sinnema, via sponsoring@theaterdestoomfabriek.nl.

Coördinator verhuur

Wanneer er geen voorstellingen gehouden worden is onze mooie theaterzaal beschikbaar voor commerciële en culturele partijen om te huren. Denk bijvoorbeeld aan een basisschool die hun groep 8 musical wil opvoeren, een toneelvereniging of een bedrijf die een presentatie wil geven. Aan de hand van hun wensen breng je de mogelijkheden in kaart en stel je een offerte op.

Vind jij het leuk om de contactpersoon te zijn van deze aanvragen? De planning bij te werken, afstemming te doen met onze heren van de techniek en de offertes op te maken? Dan zoeken we jou!

Programmeur Cabaret en Toneel

Heb jij een grote voorliefde voor Cabaret en Toneel? Als programmeur ben jij verantwoordelijk voor de boekingen van de cabaret- en toneelvoorstellingen. Je vindt het leuk om voorstellingen uit te zoeken, een netwerk op te bouwen met impresariaten en je deinst niet terug om prijsafspraken te maken. Elk seizoen zoek jij ongeveer 5 voorstellingen uit die perfect passen bij ons theater en het Dalfser Publiek.

Schoonmaker (m/v)

Op een bijzondere locatie schoonmaken? Wij zoeken een flexibele en zelfstandige schoonmaker (m/v) die het theater wekelijks onderhoudt. Voorafgaand of na een voorstelling sta jij klaar om het theater en de artiestenkleedkamer schoon te maken. In overleg met de verhuur coördinator stem jij af wanneer je komt schoonmaken. Je bent gemiddeld zo’n 2 uur per week beschikbaar.