Vacatures

Wij zoeken versterking van ons team!

Vind jij het leuk om mee te draaien in het enthousiaste vrijwilligersteam van ons theater? Dan zijn we op zoek naar jou!

Theater de Stoomfabriek biedt ongeveer 50 voorstellingen per jaar aan, variërend van cabaret, film en muziek tot kindervoorstellingen. En daar zijn we heel trots op omdat we dit volledig met een enthousiaste groep vrijwilligers realiseren. Het theater wordt bestuurd door vijf vrijwilligers die elk een eigen verantwoordelijkheid hebben en met elkaar verantwoordelijk zijn voor het beleid. Zij werken nauw samen met de werkgroep die gaat over de programmering, de techniek, de communicatie, sponsoring en vrijwilligers. En dan zijn er natuurlijk nog onze gastvrouwen en -heren die de theatergasten hartelijk ontvangen bij iedere voorstelling! Onze organisatie is op zoek naar vrijwilligers die ons team kunnen versterken. Als tegenprestatie mag je voorstellingen die jij leuk vindt gratis bezoeken.

We zijn op zoek naar mensen (bij voorkeur uit Dalfsen) met kennis en ervaring in één van deze profielen:

Redacteur/promotiemedewerker

Voor de werkgroep Communicatie zijn we op zoek naar een redacteur/promotiemedewerker! Vind jij het leuk om voor ons mooie theater enthousiaste en wervende teksten te schrijven voor o.a. onze social media-posts, nieuwsbrief en website? Het coördineren van advertenties en posters valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

We zoeken, bij voorkeur iemand uit Dalfsen, die

  • feeling heeft met communicatie en marketing, bij voorkeur een opleiding in die richting
  • doelgroepgericht en foutloos kan schrijven voor het middel dat we inzetten ter promotie van het theater en/of een voorstelling
  • creatief is en ook een teamplayer
  • de coördinatie op zich neemt voor advertenties en posters en daarbij de contacten onderhoudt met o.a. onze vormgeefster, de kranten en het printhuis.
  • ervaring heeft met (het plaatsen van) campagnes op social media
  • ervaring heeft met het werken in opmaakprogramma’s en een contentmanagementsysteem

Je bent onderdeel van de werkgroep Communicatie en werkt veel samen met de Communicatieprojectleider/adviseur, een tekstschrijver en onze hoofd programmeur.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjan de Weerd, via pr@theaterdestoomfabriek.nl

Coördinator Sponsoring

De coördinator sponsoring houdt zich bezig met:

  • Het benaderen van sponsoren en contacten onderhouden
  • Het coördineren en verzamelen van advertenties/logo’s, etc.
  • Het organiseren van onze jaarlijkse sponsoravond
  • Sponsoring-wegwijzer

Heb jij een minimaal een uurtje over in de week en wil je een bijdrage leveren aan ons theater?
Neem dan contact op met Femke Sinnema, via sponsoring@theaterdestoomfabriek.nl