Bent u op zoek naar een mooie en functionele ruimte voor bijv. vergaderingen, lezingen, congressen, bedrijfsuitjes en/of recepties? Grand Café de Fabriek èn Theater de Stoomfabriek verzorgen graag samen uw zakelijke bijeenkomst(en) in  hun gezamenlijke sfeervolle pand aan de Vecht.

Uw gasten worden ontvangen in de sfeervolle foyer of de vide van Grand Café de Fabriek. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag welk arrangement het beste bij uw bijeenkomst past, of het nou een kopje koffie met een lekkernij is of een complete lunch of diner, alles is bij ons mogelijk.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de luxe en multifunctionele afgesloten theaterruimte. Deze beschikt over 125 zitplaatsen en is van alle gemakken voorzien. Een vlak podium met spreektafel, microfoons en headsets, een beamer, professionele geluidsinstallatie en complete lichtinstallatie. Het theater is rolstoeltoegankelijk.

Rondvaart of wandeling aan de Vecht?
De mooie ligging van het pand aan de Vecht biedt ook mogelijkheden voor een wandeling of zelfs een boottocht. De Vechtzomp Dalfsen, gelegen aan de Vecht is sinds kort beschikbaar voor rondvaarten.

Wij denken graag met u mee over een compleet verzorgd pakket waarbij u gebruik maakt van ons theater, de catering verzorgd door Grand Café De Fabriek en er zelfs een rondvaart met de Vechtzomp voor u wordt geregeld.

Voor meer informatie kunt u via de mail contact opnemen met Esther Kollen verhuur@theaterdestoomfabriek.nl

Heeft u meer of andere wensen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden en programma’s op maat.